Op het gehele golfterrein van Hof van Heden zijn onze huisregels van toepassing. Lees deze aandachtig door en respecteer deze a.u.b. bij gebruik van ons golfterrein.

disclaimer

VEILIGHEID VOOR ALLES
Op de golfbaan worden vanwege veiligheidsredenen geen kinderen jonger dan 12 jaar toegelaten, ook niet onder begeleiding van een volwassene. Neem geen risico met de veiligheid van uw gasten. De directie aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventueel op de golfbaan opgelopen letsel.

WANNEER?
Voor onze groepsgezelschappen op aanvraag het hele jaar. Maandag en dinsdag is onze wekelijkse rustdag, op die dag zijn we dus gesloten.

RESERVEREN
Reserveren is noodzakelijk, dit kan zowel telefonisch als mondeling. Ook kunt u via onze website reserveren. Een reservering via de website is pas definitief nadat wij deze aan u hebben bevestigd. Bij geboekte groepsarrangementen ontvangt de aanvrager daarna van ons een schriftelijke (per email) bevestiging in tweevoud waarvan wij één exemplaar van u ondertekend terug krijgen. Op alle reserveringen zijn onze gedeponeerde voorwaarden van toepassing (art 5).

GARANTIE BIJ REGEN
Het moet echt bar en boos zijn, want van een buitje smetten we niet en u hebt gekozen voor een buitenactiviteit. Bij extreem slecht weer bepaalt de instructeur of het mogelijk en veilig is om te golfen. Wij hebben ook plastic jasjes in de verkoop. Zet in uw uitnodiging dat we een buitenactiviteit gaan doen zodat uw gasten zich hierop kunnen kleden.

GEDRAG EN HOFFELIJKHEID
U bent te gast in de parel van de Kempen, een prachtig plekje met schitterende routes, dat schept verplichtingen ten aanzien van de mensen. Overtreders en mensen die overlast veroorzaken worden onherroepelijk van de golfbaan verwijderd.

GEEN PICKNICK
Het is verboden binnen ons golfpark zelf meegebrachte etenswaren of drankjes te nuttigen. Golfen kan gevaarlijk zijn, daarom worden deelnemers die ‘in kennelijke staat’ verkeren van het golfterrein geweerd.

Directie Hof van Heden

Scroll naar boven