De golfbaan die een kwart eeuw geleden is aangelegd vormt een groene oase apart voor mensen die kennis willen maken met deze sport. Kinderen kunnen zich vermaken in de speeltuin en onze zaal wordt gebruikt voor feesten en bijeenkomsten soms in combinatie met een actieve bezigheid.

Golfbaan Hof van Heden biedt:

Meer dan alleen maar golf!

Maar Hof van Heden is meer dan alleen maar een golfbaan. Sinds  Mei 2020  is onze vernieuwde, vergrote, maar vooral veilige kindvriendelijke en gratis toegankelijke speeltuin geopend. Terwijl u op ons gezellig terras geniet van een hapje en/of drankje kan uw trots naar hartenlust ravotten in onze grote speeltuin. Kinderen kunnen niet direct op de autoweg geraken en u kunt een oogje in het zeil houden waardoor niet alleen uw kinderen maar ook u kunt genieten.

meer dan alleen golf

Heeft u binnenkort iets te vieren? Vraag dan eens of u onze nieuwe feestzaal mag bezichtigen. Gegarandeerd dat u dan direct een geschikte locatie gevonden heeft om uw bruiloft, verjaardag, jubileum, bedrijfsfeest of wat dan ook te vieren. Eventueel zijn wij in de gelegenheid om de muzikale omlijsting met u in te vullen met deejay(s) en/of diverse live artiesten.

Heeft u een zakelijke bespreking? Ook daarvoor kunt u bij Hof van Heden terecht. Wij beschikken over voldoende ruimte en gastvrijheid waardoor u uw zakelijke relatie het beste van uw onderneming kunt overbrengen. U kunt uw gasten een diner of lunch aanbieden en is er even een pauze, kunt u een partijtje golf spelen. Dit kan uiteraard ook na afloop van uw bespreking. Tevens hebben wij de beschikking over een beamer en is er gratis Wifi beschikbaar voor onze, maar ook uw gasten.

Een dagje fietsen of wandelen, kan ook starten en eindigen bij Hof van Heden. Wij hebben diverse fiets en wandelkaarten voor u beschikbaar. Tevens kunt u tijdens of na uw fiets- en/of wandeltocht door de Brabantse Kempen een drankje en/of maaltijd nuttigen.

Kortom, Hof van Heden biedt voor elk wat wils, en is dus echt meer dan alleen maar een golfbaan. Surf door de diverse rubrieken op onze website en laat u verrassen door de mogelijkheden die wij u bieden. Worden uw vragen daarmee niet beantwoord vraag dan geheel vrijblijvend om meer informatie.

Bij Hof van Heden is weinig onmogelijk!

Scroll naar boven