Deze laagdrempelige golfuitdaging is ook te beoefenen bij Hof van Heden.

logo_flinggolf

Je speelt “FlingGolf” op een gewone golfbaan met een “FlingStick” waarmee je de bal niet slaat en put, maar flingt (werpt) en pusht. Je gebruikt maar één stick van de afworp tot het uitholen. De regels zijn vrijwel gelijk aan het traditionele golf. Na een instructie van ongeveer een half uur loop je met een flight (groep) maximaal een omloop van 9 holes. Degene met de minste flings en pushes is de winnaar.

Voor “FlingGolf” heb je geen officieel golfbewijs nodig, maar een instructie vooraf is wel noodzakelijk. “FlingGolf” is de nieuwe sportieve activiteit voor een gezins- of vriendenuitje, of voor een bedrijfsactiviteit of uitstap van een sportteam. Minimale leeftijd voor deelname is 8 jaar.

Een “FlingGolf-arrangement” bestaat uit een uitleg van circa een half uur en een omloop van 9 holes en kost slechts € 17,50 per persoon. Kinderen van 8 t/m 12 jaar spelen deze nieuwe rage al voor € 8,50. Diverse aanvullende arrangementen zijn mogelijk, neem daarvoor contact met ons op, wij geven graag verdere informatie.

Team Hof van Heden

flinggolf
Scroll naar boven